TestedeKosttilskud
Om os

Om os

Forfattere

Vi, der er ansvarlige for indholdet på testkost, er en uddannelsestrio med over 50 års samlet erfaring. Vi begyndte alle at bruge kosttilskud før de blev almindelige i Sverige og har været igennem både godt og skidt i alle de kategorier af produkter der sælges i dag. Vores tilgang til træning er forskellig, hvilket har hjulpet os med at identificere de måder, hvorpå kosttilskud kan hjælpe afhængigt af, hvordan du rent faktisk træner.

Vi ønsker nu at dele vores store vidensbase, så andre ikke skal lære af alle de fejl man kan begå på vej til at finde de mest fornuftige produkter.

Kort om os der arbejder her:

Jonas

Jonas startede med ballet fra en tidlig alder, men det blev hurtigt afløst af kampsport. Nogle skader førte dog til hård træning i gymnastiksalen i stedet og udholdenhedssport som maraton og forhindringsløb, og det er der, han er i dag.

Abi-ali-Hamduridam Sala

Fra første dag i fitnesscentret var Abi-ali-Hamduridam Salas mål at opbygge muskler. I dag er muskelopbygning sekundær og er i stedet blevet erstattet af funktionalitet og styrke. Selv her har nogle skader forhindret ham i at nå meget længere i muskelopbygning, selvom niveauet stadig er højt.

Peter

Peter er den ældste af os og har aldrig haft andre mål end at blive stærk. 20 år efter sin debut i træningscenteret kan han stadig løfte tre gange sin kropsvægt i dødløft, hvilket resten af redaktionen kan høre for evigt, da de ikke længere er i nærheden af at nå samme niveau. Peter fortsætter med at vokse i styrke på trods af sin alder.

Vision

Vores vision er at skabe en portal, der fokuserer på kosttilskud, træning og sundhed. Vores mål er at teste de fleste af de kosttilskud der tilbydes på det svenske marked og krydse dette med tips og inspiration.

Hjemmesiden vil altid være gratis, og det der gør det muligt er vores læsere. Jo flere læsere vi får, jo mere tid og flere penge kan vi bruge på hjemmesiden, indholdet og produkterne.