TestedeKosttilskud
Testosteron booster - De 4 bedste valg testet og præsenteret
TestsTestosteron booster

Testosteron booster - De 4 bedste valg testet og præsenteret

Sidst opdateret: 5.10.2023

Testosteron boostere bliver stadig mere populære, og udvalget vokser hurtigt. Disse kosttilskud indeholder forskellige stoffer, der naturligt hjælper dig med at øge din testosteronproduktion. De kan bidrage til øget muskelmasse, styrke og ydeevne. Kvaliteten og resultaterne varierer meget fra det ene kosttilskud til det andet, så det er vigtigt at købe kosttilskud fra pålidelige udbydere med gode vurderinger og anmeldelser. Testo boostere indeholder forskellige urter, mineraler og vitaminer, som er gavnlige for både testosteronproduktion og hård træning.

Udførelse og undersøgelse af testen

Vi ser på mange aspekter af produkter, leverandører og producenter, når vi vurderer produkter. Fra kundetilfredshed og garantier til fremstilling, certificeringer og indhold. Når det drejer sig om testo boostere, er vi særligt opmærksomme på følgende tre punkter:

 • Indhold - Indholdet skal være naturligt og have egenskaber, der rent faktisk virker, ingen fyldstoffer eller tvivlsomme stoffer. Et godt kosttilskud bruger ingredienser af høj kvalitet, der virkelig virker.
 • Effekt - Resultatet er det vigtigste, en testo booster skal give en håndgribelig effekt. Efter et par dage bør du kunne mærke en forskel i træningscenteret og dit velvære, ellers tjener produktet intet formål. Vi tester de produkter, vi anmelder, og vurderer resultaterne.
 • Værdi for pengene - Pris og effektivitet skal være i god balance. Det betyder, at et dyrt produkt stiller større krav til dets ydeevne, vi forventer simpelthen mere af "eksklusive" kosttilskud og mindre af budgetvarianter.

Hele toplisten

1. RAW Test

4.8
Bedst i test

"Potent formel der forbedrer præstationsevnen og det generelle helbred"

Størrelse

120 kapsler

Kapsler / portion

4 kaps

Antal portioner

30 portioner

Hovedbestanddel

D-asparaginsyre
 • Meget gode resultater
 • Opkvikkende og energigivende
 • En bred vifte af gavnlige og kraftfulde stoffer
 • Store kapsler og store portioner

Anmeldelse af RAW Test

RAW Test er et meget populært test booster supplement. Det er fremstillet og sælges af Svenskt Kosttillskott. Produktet er designet til at skabe så gode betingelser som muligt for at opretholde og forbedre dit testosteronniveau. Derudover indeholder produktet flere stoffer, som er vigtige for muskelopbygning og hård træning.

Testosteron boostende ingredienser

DAA og bukkehorn er ofte at finde i træningstilskud. Stofferne bruges til at give energi og øge muskelmassen. DAA er en aminosyre, hvis fulde navn er d-asparaginsyre. Aminosyren forekommer naturligt og regulerer testosteron i kroppen. Der er forskning, der tyder på, at DAA øger testosteron, men dette er ikke 100% bevist. Bukkehorn har lignende egenskaber som DAA, og igen er der et videnskabeligt forslag om, at det virker, men det er ikke fuldt ud fastslået. Bukkehorn har også vist sig at have en positiv effekt på insulin, antiinflammatoriske virkninger og at bidrage til en normal fordøjelse.

Metabolism Complex

Et stofskiftekompleks kaldet Energy-yielding er anvendt i RAW Test for at opretholde normal energi og stofskifte. Dette hjælper kroppen med at fordøje maden, absorbere næringsstoffer, restituere og være klar til at yde maksimalt til træning. Stofferne i komplekset består af flere forskellige vitaminer, der alle bidrager til de førnævnte processer. Piperine (sort peberekstrakt) er tilsat for at øge kroppens evne til at optage vitaminerne.

Andre stoffer

Kosttilskuddet indeholder også nitrat, svamp, brændenælde og vindruekerneekstrakt. Disse stoffer har flere sundhedsmæssige fordele, de forbedrer hjerte-kar-sundheden og øger blodgennemstrømningen, hvilket kan have en positiv indvirkning på både din fysiske og seksuelle præstation. Stofferne er ikke direkte forbundet med testosteronforstærkende egenskaber, men optræder i RAW Test for deres generelle præstationsfremmende egenskaber.

Resveratrol, C-vitamin og alfaliponsyre har alle antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. Dette hjælper yderligere kroppen til at klare stress og komme sig hurtigere. Resveratrol er også blevet undersøgt i vid udstrækning for sine mange sundhedsmæssige fordele, lige fra kræftforebyggelse til hjerte-karfordelene.

Resumé

Efter blot et par dage bemærkede vi en stigning i energiniveauet, primært forbundet med præstation i træningscenteret, men også i arbejdstiden. Energien i gymnastiksalen kan sammenlignes med en PWO uden koffein og beta-alanin, altså et fokus og et godt tryk, men uden prikken og stivhed.

En ret potent formel, der er kompetent og omhyggeligt sammensat. RAW Test er ikke bare en testbooster, det er et sundheds- og præstationstilskud. Tillægget indeholder ingen tilsætningsstoffer og alle stoffer er blevet undersøgt i et vist omfang, flere har mange undersøgelser bag sig, der attesterer dets sundhedseffekter. RAW Test er egentlig nok som eneste præstationsfremmende supplement, spring PWO'er, EAA, BCAA og lignende over og kør kun RAW Test i en periode og suppler evt. med nogle proteinshakes. Du vil blive imponeret over effekten.

1. RAW Test
4.8
Svensk Kosttilskud

2. L-Argiplex Total Man

4.5

"Vitaminrigt tilskud der giver energi og glæde på lang sigt"

Størrelse

90 tabl

Kapsler / portion

2 tabl

Antal portioner

45 portion

Hovedbestanddel

Aminosyrekompleks
 • Velafprøvede ingredienser
 • Øger energi og sexlyst
 • Ikke optimeret til præstation i fitnesscenteret

Anmeldelse

L-Argiplex Total Man er en efterfølger til den populære L-Argiplex med en ny formel, der er specielt designet til mænds behov. Produktet er en energi- og lystforstærker, der indeholder aminosyrer, vitaminer, mineraler og ginseng.

Aminosyrekompleks

Et aminosyrekompleks bestående af L-citrulin, L-argininin og L-ornithin er centralt i kosttilskuddet. L-citrulin er vigtigt for fysisk præstationsevne, blodgennemstrømning og hjertesundhed og har også vist sig at have en positiv indvirkning på erektil dysfunktion ved at forbedre blodgennemstrømningen i hele kroppen. L-arginin har lignende egenskaber og kan også reducere træningssmerter. L-ornithin bidrager også til fysisk præstation ved at forbedre restitutionen og søvnkvaliteten, L-ornithin er også et beroligende og stressreducerende middel. Alle aminosyrer er naturligt forekommende i kroppen, men vi skal få ekstra gennem kosten eller kosttilskud.

Vigtige vitaminer

L-Argiplex Total Man indeholder flere vitaminer, der fremmer en bedre ernæring og energistofskifte. Dette fører til bedre søvn, restitution og generel sundhed. Vitaminerne C, B6, E og folinsyre er også særligt vigtige for immunsystemet. En sund krop er en forudsætning for hård træning, daglig energi og en normal sexlyst.
Erfaringer med kosttilskuddet
L-Argiplex Total Man er ikke en træningsfokuseret testbooster som RAW Test. Kosttilskuddet er designet til at forbedre den generelle sundhed, årvågenhed og sexlyst. Vi oplevede forbedret søvnkvalitet i den periode, hvor vi tog kosttilskuddet, lettere at falde i søvn og øget søvnkvalitet. Vi kunne ikke måle nogen større effekt på træningen, men bedre søvn betyder bedre restitution, og det er noget, der med garanti vil kunne mærkes på længere sigt.

Konklusion

L-Argiplex er beregnet til at blive taget over en længere periode, hvor kosttilskuddet er bedst. Og med en portionspris på omkring seks kroner er det et økonomisk kosttilskud. Det er rig på vitaminer og nogle mineraler, hvilket betyder, at du kan springe andre vitamintilskud over. Pas på, at du ikke overdoserer stoffer, hvis du vælger at tage andre kosttilskud.

2. L-Argiplex Total Man
4.5
Svensk Kosttilskud

3. Tribulus 90

4.4
Bedste Tribulus

"Bedste Tribulus produkt på markedet"

Størrelse

100 kapsler

Kapsler / portion

2 stk.

Antal portioner

50 portioner

Hovedbestanddel

Tribulus terrestris
 • Unik og potent formula
 • God pris
 • Øger atletisk præstation og sexlyst
 • Tribulus påvirker ikke alle

Anmeldelse

Core Tribulus 90 indeholder hovedsageligt planten Tribulus terrestris. Tribulus optræder i flere forskellige kosttilskud for sine potentielle sundhedsmæssige fordele. Planten vokser i mange dele af verden og har været brugt i århundreder i folkemedicin. I dag bruges ekstrakter fra planten for deres evne til at forbedre præstationsevnen og øge muskelmassen, der er også beviser for at planten bidrager til en normal sexlyst og forbedret frugtbarhed.

Indhold

Indholdet er enkelt at opsummere; Tribulus terrestris samt magnesium, zink og B6-vitamin. Zink og magnesium er vigtige mineraler i forbindelse med træning. De opretholder mange forskellige funktioner i kroppen, herunder muskel- og nervefunktion, immunforsvaret og bidrager til en normal knoglestruktur. Vitamin B6, eller pyridoxin, som det også kaldes, spiller en vigtig rolle i nedbrydningen af proteiner og produktionen af melatonin og seratonin. Derfor er B6-vitamin meget vigtigt for søvn og restitution.

Videnskabelig støtte

Der er foretaget flere undersøgelser af Tribulus terrestris med hensyn til plantens evne til at øge den fysiske præstationsevne og muskelmasse. Nogle undersøgelser fandt en statistisk signifikant ændring mellem kontrolgruppen og undersøgelsesgruppen med hensyn til styrkepræstationer og forøgelse af muskelmasse. Mens andre undersøgelser ikke har kunnet påvise nogen forskel. Det samme gælder plantens indvirkning på fertilitet og sexlyst, nogle undersøgelser har målt en forskel, mens andre har undladt at gøre det. Der er behov for flere undersøgelser, før vi kan etablere en videnskabelig konsensus.

Konklusion

Erfaringerne med Core Tribulus 90 var stort set positive. De fleste testpersoner vidnede om et bedre fokus og mentalt nærvær i træningscenteret, mens enkelte ikke mærkede nogen forskel overhovedet. Når det kommer til sexlyst og libido, var alle enige om, at de oplevede en positiv forskel. Gode praktiske erfaringer, en god portionspris og et passende indhold giver Core Tribulus 90 en plads på vores topliste.

3. Tribulus 90
4.4
Svensk Kosttilskud

4. Mutant Test

4.2

"Stor effekt på udholdenhed og mental udholdenhed."

Størrelse

90 kapsler

Kapsler / portion

3-6 stk.

Antal portioner

Op til 30 portioner

Hovedbestanddel

Bukkehornsklokke
 • Omfattende indhold
 • Rig på flere kraftfulde urter
 • En mangeårig klassiker
 • Dyrt i det lange løb

Anmeldelse

Mutant Test ligner Svenskt Kosttillskost's RAW Test i sin sammensætning; flere komplekser bestående af forskellige stoffer er blevet kombineret for at opnå maksimal effekt. Produktet har et rigt indhold med mange stoffer, hvoraf flere af dem har et godt ry og er meget anvendt i flere kosttilskud. Mutant Test er fremstillet af det canadiske firma Mutant, som primært fokuserer på bodybuilding og styrkeløft.

Vigor Stack

Indholdet i Mutant Test er opdelt i to komplekser, der på indholdsfortegnelsen kaldes Vigor Stack og AA Stack. Vigor Stack indeholder primært DAA (D-asparaginsyre) og bukkehorn, derudover er der tilsat flere urter med lignende egenskaber. DAA og bukkehornskok øger begge testosteron og muskelmasse ifølge flere forskellige undersøgelser, men der er endnu ingen videnskabelig konsensus. Anekdotisk set virker begge stoffer godt og har gode vurderinger og er værdsat over hele verden. De urter, der indgår i Vigor Stack, er russisk rod, tranebær, Maca rod og havre. De bidrager til et normalt energistofskifte, indeholder mange forskellige vitaminer og mineraler og menes at have en positiv effekt på testosteronproduktionen generelt.

AA Stack

AA Stack kan sammenlignes med et velafrundet multivitamintilskud. Det indeholder forskellige urte- og planteekstrakter samt flere vitaminer og mineraler. I den højeste koncentration ser vi brændenældeekstrakt fra brændenælde. En plante, der er meget rig på næringsstoffer og har antiinflammatoriske egenskaber. Hesperidin og gurkemeje har også antiinflammatoriske egenskaber. Damiana og Maca-rod er blevet brugt i århundreder som afrodisiakum, men moderne videnskab har ikke kunnet understøtte dette. Magnesium og zink er vigtige stoffer ved hård træning, da de er essentielle for en lang række processer i kroppen.

Konklusion

Mutant Test er et meget koncentreret og højkvalitetstilskud, der indeholder alt, hvad du kan forvente af en testbooster. Ingredienserne har egenskaber, der forbedrer styrke, muskelmasse og libido samt restitution og immunsystemet. Mental tilstedeværelse og bedre udholdenhed i gymnastiksalen blev bemærket efter blot et par dage. At kunne holde et højt tempo lige gennem en lang og tung gymnastiksession var den største fordel. Men husk på, at tung og intens træning er fristende, så brug Mutant Test med mellemrum for at opnå den bedste effekt.

En ulempe er prisen, omkring 10 kr. pr. portion ved den laveste anbefaling af dosering. Da vi testede produktet, var vi på den øverste anbefalede dosering, dvs. 6 kapsler om dagen. Så ender prisen med at blive fordoblet, hvilket er ret saftigt. Men hvis du vil bruge lidt ekstra penge, anbefaler vi Mutant Test, koncentrationen af stoffer er høj, og effekten er tydeligt mærkbar.

4. Mutant Test
4.2
Bodystore

Købeguide Testosteron booster - Tips til et vellykket køb

Et godt køb af kosttilskud starter med at finde ud af, hvad du har brug for. Du har sandsynligvis ikke brug for alle de kosttilskud, der tilbydes, så et smart valg vil være til gavn for både dine fitnessresultater og din pengepung. Hvis du vil have et ekstra kick i træningscenteret og bedre drive, så bør du prøve en testo booster, de har varierende effekter, men mange siger, at de faktisk giver et, måske vigtigst af alt, mentalt boost og motivation.

Hvis du har mistanke om, at du har unormalt lave testosteronniveauer, bør du i første omgang kontakte din læge og ikke købe kosttilskud. En læge kan hjælpe dig med at nå normale niveauer. Træthed, lav sexlyst og manglende motivation kan dog skyldes mange ting og behøver slet ikke at være forbundet med et lavt testosteronniveau. Men hvis du ønsker at maksimere dine resultater på naturlig vis i træningscenteret, er testboostere en mulighed.

Indhold

For at vælge den rigtige testo booster kan du gå efter vurderingerne i listen ovenfor. Den er rangeret efter de generelt bedste resultater baseret på flere personers tests. Men tag et grundigt kig på ingredienslisten for at se, om der er noget, du ikke må eller ikke bør spise. Hvis du ved, at visse stoffer virker særligt godt for dig, bør du naturligvis vælge en testo booster, der er rig på det pågældende stof, eller endda købe et produkt, der kun indeholder den ingrediens. Ingredienser, du skal holde øje med, er bl.a. bukkehorn, d-asparaginsyre, D-vitamin, zink og magnesium. D-vitamin, zink og magnesium kan findes i mange andre populære kosttilskud som ZMA, nogle recovery drinks og forskellige vitamintilskud, så sørg for at overvåge dit daglige indtag for at sikre, at du ikke overdriver det. De fem foregående stoffer har vist sig at have en god effekt på træning, restitution og generelt velvære.

Kundetilfredshed

Kundetilfredshed siger meget om et produkt. Både vurderinger og anmeldelser er interessante at kigge på. Vi læser masser af anmeldelser igennem under vores produkttest fra forhandlere, fora, sociale medier og producenternes hjemmesider. Det giver en god forståelse af, hvilken effekt du kan forvente, og hvilke funktioner produktet ikke opfylder.

Troværdighed og mærkeimage

Når det kommer til kosttilskud, er og har der været mange fupfirmaer. Virksomheder, der sælger produkter med falske løfter og mirakelkure, vildledende markedsføring i varierende grad og kosttilskud, der ikke engang indeholder det, der hævdes. Der er endda blevet solgt ulovlige og usunde præparater. For at undgå at blive snydt undersøger vi altid forhandleren og producenten omhyggeligt, ser på deres anmeldelser på websteder som Trustpilot og søger efter rapporter og artikler, der har kommenteret virksomheden. Det er vigtigt, at virksomheden bag produktet er ægte og ærlig og rent faktisk tilbyder et produkt, der holder, hvad det lover.

Forsendelse og garantier

Garantier på kosttilskud er desværre sjældne, men de findes dog. En pengene tilbage garanti giver dig mulighed for at teste forskellige kosttilskud og vurdere, om de virker for dig eller ej, og i værste fald kan du i det mindste få dine penge tilbage. Læs dog garantien omhyggeligt, da det ikke altid er let at opfylde kravene i garantien.

Forsendelse er sjældent et problem, i Danmark har vi en så god infrastruktur, at du vil modtage dit kosttilskud efter få dage uanset forhandler. Men gratis forsendelse og ekspresmuligheder er selvfølgelig ting vi tager med i vores vurdering af produktet. Hvis du køber kosttilskud fra udlandet, kan forsendelsesomkostningerne være betydelige, så overvej enten at købe i løs vægt af noget, du virkelig ved virker, eller kig efter et dansk produkt med lignende indhold i stedet. Husk at mirakelprodukter ikke findes, så uanset hvor godt en amerikansk testbooster lyder, kan vi ikke love, at lignende kvalitet kan findes på det danske marked.

Sådan øger du din testosteronproduktion

En øget testosteronproduktion er gavnlig på flere måder, lige fra øgede resultater i træningscenteret til bedre velvære og øget sexlyst. Der er mange aspekter, der påvirker testosteron både negativt og positivt. Nedenfor diskuterer vi kort nogle af de vigtigste, men der er meget mere, du kan gøre for at ændre din daglige rutine.

Træn regelmæssigt

Regelmæssig motion er en rutine, der uden tvivl vil give dig sundhedsmæssige fordele på både kort og lang sigt. Et stillesiddende liv skader kroppen på mange måder, både fysisk og mentalt. Og efterhånden som der bliver forsket mere og mere, står én ting mere og mere klart: motionér regelmæssigt for at få et sundt og langt liv!

Varier din motion, og hav det sjovt. Det kan ikke understreges nok, at en rutine, der er sjov, også er en rutine, som du vil fastholde. Selv om styrketræning og intervaltræning har vist sig at have den største positive indvirkning på testosteronproduktionen, er noget motion bedre end ingen. Så sørg for at træne.

Oprethold en sund vægt

Overvægt har en direkte forbindelse til et lavt testosteronniveau, det er blevet målt gang på gang i flere undersøgelser. Mænd, der er overvægtige, har en tendens til at have lavere testosteron i høj grad. Spis en sund, afbalanceret kost og motionér regelmæssigt, komplicer ikke tingene unødigt, og sørg for at foretage positive ændringer i dit liv i retning af et sundere dig.

Reducer stress

Usund stress medfører en række problemer, både fysiske sygdomme og psykiske problemer, men også et lavere testosteronniveau. Sørg for at holde hverdagens stress i skak, jo bedre du er til det, jo lettere er det også at opretholde sunde rutiner.

Få masser af søvn

Regelmæssig søvn hjælper din krop med at restituere og forberede sig på morgendagen. Prøv at gå i seng og stå op på samme tid, uanset om det er en hverdag eller en weekend. Selvfølgelig kan du tage en lur i weekenden, men hvis du vender dagen rundt med en sen pubtur om lørdagen, forstyrrer det din søvncyklus enormt.

Produktsammenligning

ProduktStørrelseKapsler / portionAntal portionerHovedbestanddel
RAW Test
4.8
120 kapsler4 kaps30 portionerD-asparaginsyre
L-Argiplex Total Man
4.5
90 tabl2 tabl45 portionAminosyrekompleks
Tribulus 90
4.4
100 kapsler2 stk.50 portionerTribulus terrestris
Mutant Test
4.2
90 kapsler3-6 stk.Op til 30 portionerBukkehornsklokke

Ofte stillede spørgsmål om Testosteron booster

Hvad synes du om denne artikel?

Bedømmelse 4.1 / 5 (7 stemmer)